top of page

Чи лякає вас виконання ваших бажань?

Один хлопець готувався до переговорів із власником компанії. Він хотів підвищення зарплати, але при цьому стільки всього робив, що я запитала: «А чи не хочеш ти взагалі частку в бізнесі?».



Поставили завдання – отримати частку компанії через три місяці. Через місяць хлопець зайшов до шефа, і той несподівано каже: «Пропоную тобі 25% компанії". Хлопець був настільки шокований, що відповів: «Ви що, жартуєте!!!?».

Шеф, як нормальний бізнесмен, зробив довжелезну паузу і сказав: «Так, жартую». І після цього поводився так, ніби нічого й не пропонував. Співробітник «ридав ночами безперервно», дуже переймався, а потім прямо запитав шефа про його пропозицію і отримав відповідь: «Та я передумав».


Найбільш нездоланні перешкоди на шляху до здійснення бажань ставить наш мозок. Ми можемо відштовхнути мрію через те, що просто не готові до неї. Чи тому, що вона не на всі 100% збігається з тією картинкою, яку ми собі намалювали. Чи тому, що ми не змогли впоратися зі своїм страхом, як цей хлопець.


Його історія закінчилася добре. Знадобилося ще три місяці, щоб показати, на що він здатний. Він домігся і частки в бізнесі, і підвищення зарплати.


Як часто нас обмежують наші уявлення про те, як саме здійсняться наші бажання. Ні поставлені нами терміни, ні продумані нами шляхи - все це не так важливо. Головне – бачити моменти, коли вони виконуються, а не чекати і звіряти кожен крок із планом, який ви намалювали, продовжуючи вірити в свою мрію.

bottom of page