top of page

Найкращі співробітники часто працюють на декількох проектах одночасно

І з кожним днем ​​таких людей стає більше, як на рядових позиціях, так і серед топ-менеджерів.


Чому так відбувається? Всі шукають справу, яка б надихала їх і розкривала таланти, не задіяні на першому місці роботи. Чи готові ми до цього, як власники бізнесу?

Адже процес незворотній і буде розвиватися. Чи готові ми прийняти той факт, що наш співробітник буде залучений ще в 2-3 проекти? Чи віримо ми в те, що він буде допомагати нашій компанії так само добре і навіть краще, ніж якби у нього цих проектів не було?


Унікально талановиті співробітники часто занурюються у пошуки себе - це їхній спосіб самозбереження. І навіть найсильніша фінансова мотивація їх не зупинить. Бізнес-кейс з моєї практики прекрасно це ілюструє.

Під час проекту, який я проводила для однієї IT-компанії, я виявила, що ключовий для проекту розробник вирішив зайнятися іншим видом діяльності. Він хотів писати картини і збирався залишити роботу, щоб вступати до профільного навчального закладу.

Результатом нашої роботи стало його рішення поєднувати два проекти одночасно. Це прекрасно у нього вийшло – і як показав час, це рішення виявилося правильним.

Отже, чи готові ми, що в майбутньому таких співробітників буде ще більше?

bottom of page