top of page

Коли це станеться - повернися назад і згадай мене

Бізнесмени часто запрошують людей до себе в команду на емоціях, інтуїтивно. Емоції перекривають розум. Це робить неможливим безпрограшний варіант - розставання таким чином, щоб всім було добре. Бо нами керують емоції та бажання якомога швидше завершити цю ситуацію.




Я пам'ятаю дві фотографії, зроблені в різний час. На першій були два партнери. Чоловік і жінка. Вони будували бізнес разом декілька років, пережили злети та падіння та мали дуже теплі відносини. Друге фото зроблено в період, коли вони розставалися. Я тоді консультувала їх як коуч. Обидва фото навдивовижу подібні своєю емоційністю. Проте на одній – емоції наснаги, радості, співтворчості, а на іншій - злість. Тим не менш, це був процес, в якому вони працювали.


Розставання або звільнення - це величезна робота з перетворення емоцій, які виникають навіть у найбільш прагматичних і стриманих зовні людей, хочуть вони цього чи ні. Правила гри в бізнесі зобов'язують нас усвідомлювати свої емоції, щоб довести справу до кінця, не піддаючись бажанню злити результат.


Розставання - це невід'ємна частина бізнесу та точка максимальної концентрації ресурсу.


І нам так часто цього ресурсу не вистачає, коли приходить час розлучатися…

bottom of page