top of page

Дай мені те - не знаю що

Усі власники декларують бажання розвивати свій бізнес, але не всі насправді хочуть це робити.


Розвиток бізнесу завжди пов'язаний із розвитком його власника. Немає другого - не буде й першого. Але як тільки мова заходить про зміну самого власника, виникають складнощі. Тут важливо розуміти, що я говорю не про той розвиток, для якого ми беремо готові картинки, образи, нову інформацію. Наш мозок любить усе нове, йому таке заняття приємне. Йдеться про навчання, яке дійсно змінює людину і яке не може проходити безболісно і з комфортом.

У чому ж труднощі? Багато бізнесменів вважають, що мріють про зміни, але насправді просто хочуть отримати підтвердження того, що вони йдуть правильним шляхом. Несвідомо шукають підтримки авторитетної людини ззовні компанії і визнання того, що у них все добре влаштовано.

Це не добре і не погано. У будь-якому бізнесі є приголомшливо прекрасні речі. Просто запит у таких власників не той, який вони озвучують. І якщо ментал-коуч вчасно не розпізнає справжню, а не заявлену потребу бізнесмена, то всіх чекає розчарування. EQ-ментор почне працювати на зміни, яких не хочуть, і зазнає фіаско. Власник теж залишиться незадоволеним.

В цю пастку іноді потрапляю і я. Давати бізнесменам те, про що вони мовчать і про що самі не здогадуються - чи не найскладніше в роботі ментал-коуча. Але, кінець-кінцем, у кожного свої виклики.

bottom of page