top of page

«В жигулях добре»...

Є люди, які не знають, що таке емоційний інтелект. Вони вважають, що у них все добре, і називають емоційний інтелект різними словами, починаючи від «секти» і закінчуючи «немає такої науки» і «немає такого поняття».



Уявімо собі, що такого поняття дійсно немає, хоча саме словосполучення досить зрозуміле – воно означає управління емоціями і використання емоцій для отримання максимально швидкого результату. І хоча це логічно, люди вважають за краще цей інструмент ігнорувати і цей ресурс не використовувати.

Вони схожі на водія жигулів. Цей образ підказав мені мій клієнт - топ-менеджер, SFO міжнародного банку. Я працювала з ним як коуч протягом трьох місяців, і він сказав: «Раніше я їздив на жигулях, а тепер у мене можливості і відчуття, ніби я керую дорогим великим агрегатом».

Багато з тих, хто читає зараз цей пост, можуть подумати, що вони і без емоційного інтелекту домоглися блискучих успіхів. Це, звісно, так. Але хто знає, якби ви збільшили свої можливості як мінімум на 30%, де ви б були зараз у порівнянні із собою вчорашнім?

Люди їздять у жигулях. Я не проти. Але це нудно.

bottom of page